Awakening Academy z Brigito Langerholc

3- mesečni program z Brigito Langerholc. Za vse, ki želite, da vaši darovi pridejo na plano.

Awakening Academy

3- mesečni program z Brigito Langerholc. Za vse, ki želite, da vaši darovi pridejo na plano.

Potovanje tvojega odkrivanja svojih darov

Veš, da v sebi nosiš darove in sedaj je čas, da pridejo na plano. Zaupaj si in občuti. Je to zate? Čutiš znotraj sebe, da je čas? Naj se odpre tvoja skinjica notranjih zakladov, ki jih že več življenj zaklepaš pred svetom?

Pomembno je, da to začutiš. Samo ti lahko začutiš, da želiš biti del te skupine. Poslušaj srce. Opazuj občutke v telesu in za trenutek pozabi na možgane. Če ČUTIŠ, da je tvoj čas, da te darove, ki jih nosiš znotraj sebe zares odpreš za sebe in svet, potem je to to. Preprosto vedel/-a boš, tvoje telo bo reagiralo.

Če se želiš dodatno prepričati v svoje zaznave, priporočam, da spremljaš moje objave na Facebooku, Instagramu in LinkedInu. Če sebo tvoje telo tudi takrat podobno odzvalo, so dvomi povsem odveč. To je prava skupina za tebe in potovanje v Awakening academy je tukaj ZATE.

Vsa vsebina znotraj Akademije je namenjena prebujanju tvojih potencialov. Zato, da boš in bomo z njimi v pomoč pri gradnji Sveta, ki si ga želimo. Da boš in bomo z njimi služili Človeštvu v pravem pomenu besede. Ko celiš sebe, celiš svet okoli tebe. Vsi smo povezani. Čas je, da delujemo po načelu IN SERVICE OF HUMANITY AND FOR THE PLANET. (v prevodu: koristno ZA človeštvo in planet)

Kakšne spremembe ti bo prinesla Awakening akademija?

Akademija bo trajala 12 tednov, v njej bo sodelovalo največ 12 udeleženecev/-nk. V prvih 7 tednih bomo vsak teden namenili drugemu področju. Moduli bodo vsebovali vsebine, ki bodo nežno, a konkretno pospešile tvoje odpiranje lastnih potencialov. To pomeni, da lahko pričakuješ spremembe. Kakšne? Tega ne more nihče točno napovedati, ker so zapisane V tebi.

Če si v tranziciji poklica, spremembi poslovne poti, odpovedi ali menjavi službe, odkrivanju poslanstva … in čutiš, da nosiš s sabo potenciale, ki bodo v prihodnjih mesecih ali letih služili človeštvu in Planetu, si tukaj z razlogom. Ni nujno, da boš odkril poslanstvo, ki bon eke vrste delo z ljudmi. Ni nujno, da boš ekološki izumitelj. Prav tako ni rečeno, da boš zaradi Akademije postal ustvarjalec/-ka, terapevt/ka ali duhovni vodja. Lahko se celo zgodi, da boš skozi vsebine in vaje v Akademiji “zgolj” (za)celil sebe, a morda je to več kot si kadarkoli pričakoval/-a, da te bo dvignilo v pogon. Ne glede na tempo ali namen tvojega potovanja, ti pa lahko obljubim, da si boš po Awakening Akademiji znal/-a postaviti nove, bolj jasne in čiste temelje zase.

Vsebine programa bodo podprte s Svetlobnim jezikom, z izvornimi kodami. Vsak teden bom aktivirala določen namen. Med samimi moduli boste dobili vaje, ki jih tudi sama izvajam in so preizkušene. Večina teh vaj (zavestno dihanje, vaje za opuščanje strahov in še marsikaj) služi za dvig energije, boljšo povezavo s svojim notranjim glasom in nenazadnje za globoko sprostitev, ki je najbolj zdravo stanje bivanja.

6 temeljnjih modulov

Čaka nas 6 TEMELJNIH MODULOV, da sklenemo krog povezave (angl. Flow).

Prisotnost, prizemljitev

Predniki, prenos, energijsko odpiranje za vedenja prednikov

Obilje v življenju

Samo-zdravljenje

Namere

Etično služenje sebi, človeštvu, planetu

Kako bo potekala Awakening Akademija?

Prijava na Awakening Academy

Naslednji predviden termin bo v januarju 2023.

Prijava na Awakening Academy z Brigito

Naslednji predviden termin bo v januarju 2023.

S svetlobo naprej za boljši in boljši svet,

Awakening Academy z Brigito

Izpolnite spodnji obrazec in obvestili vas bomo takoj, ko bodo mogoče prijave.
V primeru vprašanj me prosim kontaktirajte na info@brigitalangerholc.si.

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.