Skupinska aktivacija na ZIMSKI SOLSTICIJ

Skupinska aktivacija na ZIMSKI SOLSTICIJ​

Zimski solsticij se bo zgodil 21. 12. To je dan, ko je na severni polobli Zemlje dan najkrajši, noč pa najdaljša. Ta prelomen dan ljudstva po svetu že tisočletja spoštujejo kot praznik svetlobe. Za naše prednike je ta dan veljal kot naravno novo leto. Da bi se v novo obdobje podali opolnomočeni s sijajem v sebi, vas vabim na skupinsko aktivacijo s svetlobnim jezikom. Dobili se bomo na Zoomu, da je vsem čimbolj dostopno. Želim vam, da z ljubeznijo vstopite v novo obdobje.

Solsticij je trenutek, ko se je koristno ustaviti. Narediti rezime, notranjo »inventuro«. Pogledati nazaj na preteklo obdobje ter hkrati pogledati naprej v nov čas, ko se vračata moč in svetloba. Na večer zimskega solsticija se povežemo s svojo notranjo modrostjo. To je čas znanja, intuicije in notranjih vpogledov, čas za raziskovanje in razumevanje misterijev življenja. Globoko znanje nezavednega se prebuja in prinaša duhovne uvide. »Staro« leto se poslavlja (lahko rečemo umira) in skozi zavestno refleksijo ter z opuščanjem starega lahko pripravimo pot za novo rojstvo.

Z zimskim solsticijem se po kitajskem luninem koledarju prične 22. sončno obdobje. Keltski praznik na dan solsticija pa se imenuje Yule oz. Jul, kar pomeni krog oz. kolo. Keltski predniki so verjeli, da se mistično kolo življenja takrat za trenutek ustavi, saj se en cikel konča, nov cikel Sonca pa prične. Pomembno je razumeti, da ta praznik ne predstavlja novega začetka v linearnem smislu, pač pa prerojevanje oz. novo rojstvo v krogotoku življenja. To je odličen čas, da posejemo semena ali ideje, ki se lahko zmanifestirajo, ko se Sonce vrne v vse večji moči. Novim priložnostim in obilju se najlažje odpremo s hvaležnostjo. Za vse, kar imamo. Za to, da smo tukaj. Za to, da se lahko v skupinski aktivaciji s svetlobnim jezikom povežemo s čisto energijo ljubezni.

Priporočljivi obredi

Seveda skupinska aktivacija s svetlobnim jezikom ni edini obred, ki ga priporočam na ta poseben dan. Je pa to moje darilo za vas, saj jo bomo naredili na način, ki je karseda cenovno in praktično dostopen čimvečjemu številu ljudi.

Na zimski solsticij lahko:

Odkrivajte in raziskujte podkrepljeni z izvornimi kodami

Zimski solsticij je zelo primeren dan za raziskovalno delo in duhovno razvijanje. Naš um je namreč odprt, dojemljiv, radoveden in hiter. Vse to in istočasna podpora izvornih kod, ki jih prejmete z aktivacijo s svetlobnim jezikom, vam omogoča globlji vpogled v situacijo. Lažje boste razločili ljudi, stvari in dejanja, ki vas spodbujajo ali ne več. Koščke sestavljanke pa boste lažje povezali v celoto in si ustvarili sliko.

Praznujmo novo obdobje ter zacelimo rane ločenosti in strahov. Naj se nov cikel prične z ljubeznijo in sočutjem!

Bodite v svetlobi,

Prijava na dogodek

Prispevek za skupinsko aktivacijo je 25 € (DDV vključen).  Za prijavo po kliku na spodnji gumb opravite plačilo. Po uspešnem plačilu vas bo stran preusmerila na obrazec, ki ga prosim izpolnite, da vam lahko pošljem še povezavo do Zoom klica.

Prijava na dogodek

Prispevek za skupinsko aktivacijo je 25 € (DDV vključen). 

Za prijavo po kliku na spodnji gumb opravite plačilo. Po uspešnem plačilu vas bo stran preusmerila na obrazec, ki ga prosim izpolnite, da vam lahko pošljem še povezavo do Zoom klica.