Skupinska aktivacija na 21. marec 2023

Skupinska aktivacija na 21. marec 2023

Pomlad pomeni prebujanje, novo življenje in cvetenje. Enakonočje bo nastopilo že 20. marca, a 21. marec je prvi spomladanski dan. Na ta dan vas vabim, da s svetlobnim jezikom prebudite in opolnomočite sebe. Ker JE čas. Za novo. Pot, odločitev ali morda dobesedno novo življenje. Aktivacijo z izvornimi kodami bom vodila na Zoomu, da je vsem čimbolj dostopno. Želim vam, da z ljubeznijo postavljate nove temelje, kajti obdobje, ki prihaja, bo polno premikov.

Kolikokrat smo v zadnjem času že slišali, da se utira pot za prebujene duše? Zdaj je bližje kot se zdi. Vibracija Zemlje se zares dviguje in tako se odpirajo vrata novega zavedanja. Portal zgoščene energije na Zemlji. Ta nas podpira, da se lažje in hitreje povežemo s sabo in z izvorom. To je idealen čas za delo na sebi, meditacijo in ozaveščanje nepredelanih vsebin. Ker gre za enakonočje, lahko rečemo, da se odpirajo dimenzijska vrata (podobno kot pri solsticiju). To seveda pomeni, da se hkrati zapirajo stara prepričanja. »Adijo« preživeti in nepotrebni generacijski vzorci, ki nam ne koristijo več. Prihaja čas samouresničitev. Vi izbirate! Kako boste usmerili tok vašega življenja? V bolj pozitivno, bolj prijetno? V smer, ki je iskreno vaša, srčna? Želim vam, da se usmerite v smer, ki vas osrečuje, pa naj si gre za kariero, zdravje, medsebojne odnose ali posel. Na tej poti vam lahko pomagam z aktivacijo s svetlobnim jezikom. Umirite se in pripravite na sprejemanje izvorne energije. Do vas pride na način, ki ga v danem trenutku najbolj potrebujete.

Letošnji marec je čas nepričakovanega in končno tudi čas poplačila za nekaj, kar ste si že prislužili v preteklosti. Zdaj ni več treba rušiti ovir. 21. marec 2023 je dan, ki poudari našo čustveno plat ter dojemanje vsega, kar nas obdaja. Bolj odprti smo za (nad)čutne zaznave iz okolice. To pomeni, da tudi hitreje opazimo znake našega telesa, ki smo jih doslej morda raje potlačili vase ali pa se jim izognili. Dovolimo si moč in razumevanje, da spregledamo stvari takšne kot so. Sprejmimo svoj del odgovornosti z zavedanjem, da nam ni treba več sprejemati česarkoli, kar se drugim zdi, da bi morali, nam pa ne, ker čutimo, da ni »naše«. Če se resnično odpremo, smo sposobni spregledati bolj jasno sliko. Sposobni smo odvreči vse in se znebiti bremen preteklosti. Pri točno takšnem odpiranju, ki deluje mimo našega uma, vam nudim podporo s svetlobnim jezikom. Aktiviramo prihod nove energije, da ste (p)odprti za nove priložnosti. Naj nastopi čas, da se posvetite osebnim ciljem.

Vzemite si čas zase

Seveda skupinska aktivacija s svetlobnim jezikom ni edino, kar priporočam ob vstopu v pomlad. Če vas je pritegnila, se vas veselim. Če vas ni, lahko izberete karkoli od drugih obredov ali ritualov, primernih za ta dan.

Vstopimo v novo obdobje zaceljeni in osvobojeni od preteklosti.

Bodite v svetlobi,

Prijava na dogodek

Prispevek za skupinsko aktivacijo je 25 €. 

Za prijavo po kliku na spodnji gumb opravite plačilo. Po uspešnem plačilu vas bo stran preusmerila na obrazec, ki ga prosim izpolnite, da vam lahko pošljem še povezavo do Zoom klica.

Prijava na dogodek

Prispevek za skupinsko aktivacijo je 25 €. 

Za prijavo po kliku na spodnji gumb opravite plačilo. Po uspešnem plačilu vas bo stran preusmerila na obrazec, ki ga prosim izpolnite, da vam lahko pošljem še povezavo do Zoom klica.

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.