Podarjam vam posnetek vaje Jose Silva

Podarjam vam meditacijo iz sklopa aktivacij s svetlobnim jezikom.

Podarjam vam posnetek vaje Jose Silva

Verjeli ali ne, najbolj zdravo stanje uma in telesa, je stanje globoke sproščenosti. S tem je namreč povezana alfa raven valovanja človeških možganov.

Kdo pa danes ob hitrem in stresnem tempu življenja potrebuje sprostitev? Odgovorite si sami.

Moja naloga je, da vam z vajo sproščanja pokažem kako vstopiti v alfa raven.

Za marsikoga bo to prva tovrstna izkušnja, zato vedite, da je vse ok. Tudi, če vas ščemi telo. Tudi, če med vajo zaspite. Vaše telo bo reagiralo tako, da si bo vzelo, kar bo v danem trenutku najbolj potrebovalo. Bodite prijazni do sebe. Različno hitro lahko dosežemo alfa raven. Vsekakor pa jo lahko dosežemo. Nekateri že v prvem poskusu, drugi po večkratnem ponavljanju vaje. Prepustite se.

Znanstvenik Jose Silva je tehnike podrobno preučeval kar 22 let. Pod mojim nentorstvom je te vaje preizkusilo že 9 skupin, približno 300 udeležencev seminarjev in še številni posamezniki, zato vam lahko zatrdim, da vaje delujejo, kakor tudi, da so varne.

Sproščanje vam prinaša številne koristi.

Verjetno najbolj očitna je ta, da s tem ublažite stres. Če ga ne blažite, si lahko škodujete, kar se kaže kot poslabšanje zdravja, uničevanje medsebojnih odnosov, zmanjšanje sposobnosti pomnenja, koncentracije, učenja. Poleg tega lahko stres zmanjša vašo sposobnost reševanja težav, spodkoplje samozavest in zadovoljstvo z vašim delom itd.

Že 15-minutno sproščanje v alfa ravni ima koristne učinke za vas:

Okrepi imunski sistem in vas ohranja bolj zdrave

Vzpostavlja ravnovesje v vseh delih telesa

Ohranja vitalnost telesa in upočasni proces staranja

Krepi možganske funkcije za sprejemanje hitrejših in boljših odločitev

Celotno telo vrne k naravnim, nevsiljenim funkcijam

Prebuja intuicijo, domišljijo in ustvarjalnost

Izboljšuje počutje in razpoloženje

Kaj še lahko storite, da se boste sprostili in znebili negativne energije?

Ko se boste globoko sprostili, se boste osvobodili bremena negativne energije, ki se je nabrala v vas.

Sproščanje pa ima še eno prednost: ko dosežete alfa stanje, česar se lahko naučite z vajo sproščanja, ki vam je sedaj brezplačno dostopna, lahko z ustreznimi koraki postopoma spremenite praktično vse, kar vam povzroča težave! Tega pa se lahko naučite na Jose SIlva UltraMind ESP seminarju. Vaja sproščanja je prva vaja seminarja, ker je temeljna. Lahko pa se naučite tudi programiranja za izboljšanje svojega zdravstvenega ter finančnega stanja, situacije v službi, karieri, izboljšanja odnosov z drugimi ljudmi oziroma nasploh programiranja, da bi katerokoli situacijo lahko izboljšali. Tako, da bo končni rezultat v vašo korist in v korist čimvečjega števila ljudi.

Tisti, ki uporabljamo Ultra Mind ESP sistem, želimo občutiti pozitivne spremembe kar se da hitro in ključ do tega je, da se prepustite in sprostite. Zato vam prvo vajo podarjam in vam želim, da vam koristi v največji možni meri. Naj bo vaš vsakdan odslej bolj lahkoten. Če vas zanima kako bi lahko to nadgradili, pa vas vabim na Jose Silva UltraMind ESP seminar.

Za boljši in boljši svet,

Opomba k avdio posnetku:
*Vajo sproščanja in poglabljanja po metodi Joseja Silve je prebrala Špela Žerjal, Ustvarjanje zgodb s. p.

Prijavi se na obe delavnici:

Prijavi se na 2. delavnico:

Prijavi se na 1. delavnico: