Aktivacija s svetlobnim jezikom

Dovolite si začutiti spomin svoje najglobje resnice, modrosti in moči našega rodu. Takrat se spomnite kod, ki jih držite v svoji notranjosti. Spomnite se ustvarjalnega potenciala ljubezni, ki se želi izraziti skozi vse vaše celice. S tem se aktivira spomin vaše celovitosti obstoja.

Aktivacija s svetlobnim jezikom

Dovolite si začutiti spomin svoje najglobje resnice, modrosti in moči našega rodu. Takrat se spomnite kod, ki jih držite v svoji notranjosti. Spomnite se ustvarjalnega potenciala ljubezni, ki se želi izraziti skozi vse vaše celice. S tem se aktivira spomin vaše celovitosti obstoja.

kljuc

Predstavljajte si, da je poosebljanje vašega bistva kot potovanje. Vi se odločite, kdaj boste naredili naslednji korak in kam boste šli. Podobno kot pred potovanjem potrebujete vozovnico ali pa ključ od avta, je lahko aktivacija s svetlobnim jezikom vaš KLJUČ do jasnosti izbire svoje naslednje destinacije.

Svetlobni jezik je intuitivna tehnologija, ki se prenaša mimo vašega uma in njegovih projekcij. Zakaj mimo? Da jo ZAČUTITE. 

Pri tem vam sploh ni treba razmišljati. Lahko si oddahnete. Svetlobni jezik je zelo napredna in hkrati (pra)stara tehnologija zdravljenja na vseh nivojih (energijskem, astralnem, čustvenem, svetlobnem in telesnem). Ima moč, da takoj aktivira proces vašega preoblikovanja.

Svetlobne kode omogočajo tudi, da se talenti in lastnosti duše ter višjih vibracij lažje sidrajo v fizični svet. Aktivacija je takojšnja. Potem pa lahko to spravimo v delovanje tudi na fizičnem nivoju. Ta proces pa lahko traja malo dlje, ravno zaradi našega uma oziroma možganov, s katerimi spreminjamo svoje navade.

Ko pridete na aktivacijo je najbolje, da analitično razmišljanje pustite pred vrati. Svetlobni jezik je izkustven. Morda se zdi nelogično, morda pa prav zato omogoča razširitev srca in združevanje energij. Odpira vas.

Kako in kdaj sem prišla v stik s Svetlobnimi kodami, si preberite v mojem zapisu.

Brigita-langerholc-podpis

Izkušnje zadovoljnih strank

Zadnje tri dni je bilo res noro, tako sem bila živčna, nemirna, kot že dolgo ne, pa kup bolečin sem imela po telesu, srce mi je divje razbijalo. Med aktivacijo sem videla samo sebe z dolgimi črnimi lasmi, ki jih imam tudi sedaj, kako stojim v krogu v dolgi vilinsko zeleni obleki, z rožo v laseh in plešem, po telesu toplota in po aktivaciji se je v meni naselil popoln mir.

Saša

Svetlobni jezik je bil krasen, začetna teža in bolečina sta hitro popustili, potem pa sem res čutila globok mir in radost. Glavobol je tudi minil v kakšni uri, med spanjem sem se "ponastavila"🙃 sem pa imela zanimive sanje o mojih vodnikih, se mi zdi kot, da so izkoristili tvojo aktivacijo, da so še ponoči nekaj delali na meni. Sem se pa končno tudi fantastično naspala. Pijem vodo. 😇 Komaj čakam naslednjič! 😊 Vse dobro!

Špela

Kaj se dogaja med aktivacijo s svetlobnim jezikom?

  • Sprostite se. Sprosti se ogromno vsakodnevnega stresa! Končno zadihate in začutite svojo pravo esenco.
  • Povežete se s svojim virom. Z božanskim načrtom vašega uglašenega notranjega vodstva in vedenja. Ta povezava je KLJUČ, ki vam odklene JASNOST za izbiro svojega naslednjega koraka.
  • Skozi zvoke, besede, glasbo, predvsem pa skozi vodeno povezavo prejmete podporo pri svojem delovanju.

POMEMBNO ZA VAS: Po aktivaciji s svetlobnim jezikom priporočam, da vsaj 48 ur ( = dva dni) pijete večje količine čiste vode! Voda čisti in izpira. Tako svojemu telesu pomagate, da prečisti in izloči, kar je potrebno za proces fizične transformacije, ki sledi aktivaciji.

Vaša pogosta vprašanja in odgovori nanje

Gre za tehnologijo IZVORNE KODE. Je galaktičnega izvora iz različnih zvezdnih sistemov. Star je toliko kot obstoj vsega.

Svetlobni jezik energijsko aktivira DNK in odstranjuje zataknjene energije. Pri individualnih terapijah je zelo močan učinek, zelo dobro pa deluje tudi
skupinsko.

Po terapiji s svetlobnimi kodami je priporočljivo 24-48 ur piti veliko ČISTE vode. Potrebujete več tekočine, da se stvari (fizične, energijske , izvorne) izločijo ali pa naložijo v telo. Včasih boste bolj zaspani po terapiji, ali pa se boste počutili lažje, lahko se tudi, če želite prizemljite s hojo po Zemlji. Čiščenje poteka tako, da se lahko počutite bolj čustveni ali ranljivi, učinki minejo najkasneje v roku 2 dni. Ni pa to pri vsakemu. Opazujte se, svoje misli, čustva, telo, po terapiji Svetlobnega jezika. In delajte z majhnimi koraki, kar se bo pojavilo, kot vedenje, da je potrebno storiti. Svetlobni jezik je zelo napredna, hkrati pa stara tehnologija, zdravljenja, na vseh nivojih ( energijskem, astralnem, čustvenem, svetlobnem in telesnem). Vrne nas nazaj k izvoru, da se spomnimo naše celovitosti, in KDO SMO, kaj je naš naslednji korak TUKAJ na Zemlji. Ko pridete na Aktivacijo SJ je najbolje, da analitično razmišljanje pustite na strani in se odprete, kar se morda zdi nelogično. Svetlobni jezik je izkustven – omogoča ti razširitev srca in združevanje energij. Odpira vas.

Praktično vsi do sedaj so povedali, da so se počutili sproščeno in lažje, kot bi imeli manj kilogramov. Nekateri poročajo, da so bili po terapiji pomirjeni, utrujeni, tudi zaspani. Sprejemanje kod in čiščenje, ki sledi, poteka tako, da se lahko počutite tudi bolj čustveni ali ranljivi. REAKCIJE NISO PRI VSEH POPOLNOMA ENAKE. Opazujte se. Poslušajte svoje misli, opazujte čustva, telo. Karkoli se bo pojavilo kot sporočilo ali novo vedenje, to delajte z majhnimi koraki. Bodite prijazni do sebe in drugih

Prvi učinki po terapiji običajno minejo v roku dveh ali treh dni. Če boste začutili da potrebujete prizemljitev, vam priporočam, da hodite bosi po zemlji. Lahko tudi po travi, jasi, kamenju ali skalah. Počnite to počasi in varno. V kolikor tega niste vajeni, potem ne hodite bosi, kadar je zunaj hladno.

Za dolgoročne učinke pa velja podobno kot pri skoraj vsaki metodi: treba je obnavljati znanje in v svoje življenje praktično vključiti novo vedenje. Naši možgani so morda edino tkivo, ki ni mišica, pa ga kljub temu lahko ojačamo in opolnomočimo s treningom. Le da ta trening ni enak kot trening za mišice.

Srečanja potekajo v moji pisarni, na naslovu:

Stavba PAN Elektronik
Gorenjska cesta 39
4202 Naklo

Pridruži se

Tvoj doprinos poleg časa, namenjenemu izvajanja vaj, je finančni doprinos:

Cena srečanja je 144 EUR z DDV. Srečanje poteka po Zoomu ali v živo, v moji pisarni, na naslovu stavba PAN Elektronik, Gorenjska cesta 39, 4202 Naklo.

Bodite še naprej v svetlobi,

brigita-podpis-bel

Pridruži se

Tvoj doprinos poleg časa, namenjenemu izvajanja vaj, je finančni doprinos:

Cena srečanja je 144 EUR z DDV. Srečanje poteka po Zoomu ali v živo, v moji pisarni, na naslovu stavba PAN Elektronik, Gorenjska cesta 39, 4202 Naklo.

Bodite še naprej v svetlobi,

brigita-podpis-bel

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.