Meditacija miru,
opuščanje vzorcev, misli, ki ti ne služijo več

V teh časih, kjer so edina stalnica vse te spremembe, na katere nimamo vedno vpliva, je treba vsak dan skrbeti za svoj notranji mir in trden center.

Zate sem posnela meditacijo, ki ti bo več kot dobrodošla v teh časih.

Meditacijo s katero se vrneš v svoj center. V svojo moč in iz nje deluješ. Meditacijo s katero lahko, ne glede na situacijo prideš do visoke vibracije in obstajaš v svoji največji energiji in potencialu. Ko jo boš poslušala, si boš povrnila svojo moč, vero in zaupanje vase. Četudi le za tisti dan, tisto uro, tisto minuto. Z meditacijo si boš sprostil/-a telo in spustila svoje misli.

Kaj  narediti, da ti bo meditacija pripomogla k občutku notranjega miru?

Poslušaj jo vsak dan 21 dni in si daj priložnost, da doživiš čudeže, ki ti jih bo prineslo opuščanje vzorcev, misli, in občutkov, ki jih ne potrebuješ v svojem telesu.
Poslušaj jo vsako jutro, saj te bo odprla za najlepše izkušnje v tvojem dnevu.
Lahko jo poslušaš tik preden zaspiš, saj te bo zazibala v miren spanec.
Zato je tvoj prvi korak k procesu opuščanja ta, da poskrbiš za večjo pretočnost življenjske energije, kar bo ta meditacija naredila zate.

Ker veš da…
Zmoreš.
Lahko greš naprej.
Se spomniš.
Si luč.
Tvoja BESEDA je pomembna.
Vsi odgovori so že v tebi…
Deluješ, tako kot čutiš.
Tvoja moč je v tvoji kreativnosti.
HVALA, da SI.

Z ljubeznijo,
Brigita

Z največjo ljubeznijo in mirom v svojem srcu
sem ti posnela to meditacijo...

O Brigiti Langerholc

Sem večna optimistka, ki v vsem in v vsakem vidim le dobro. Že od otroštva dalje je moja gonilna sila RADOVEDNOST, ZAUPANJE in RESNICA. Obožujem življenje, čeprav sem se dostikrat za njega borila, obožujem metafiziko in subtilna sporočila, ki jim po dolgem času zopet zaupam in obožujem vse moje darove s katerimi se dotaknem vas , da spoznavate kakšno neverjetno moč nosite v sebi.

Moje ime je Brigita Langerholc in uspel mi je skok iz otroštva preživetega v bolnišnicah vse do Olimpa, seveda je vmes minilo 23 let ????. Na moji poti sem doživela veliko izzivov , zato toliko bolj zaupam življenju. Postala sem svobodna, zato si želim, da delček sebe odkriješ tudi ti, za začetek z Meditacijo Miru.

Scroll to top