Meditacija Obuditev miru

Opuščanje vzorcev in misli, ki ti ne služijo več

Meditacija Obuditev miru

Opuščanje vzorcev in misli, ki ti ne služijo več

Zate sem posnela meditacijo

V teh časih, kjer so edina stalnica vse te spremembe, na katere nimamo vedno vpliva, je treba vsak dan skrbeti za svoj notranji mir in trden center.

Zate sem posnela meditacijo, ki ti bo več kot dobrodošla v teh časih.

Meditacijo s katero se vrneš v svoj center. V svojo moč in iz nje deluješ. Meditacijo s katero lahko, ne glede na situacijo prideš do visoke vibracije in obstajaš v svoji največji energiji in potencialu. Ko jo boš poslušala, si boš povrnila svojo moč, vero in zaupanje vase. Četudi le za tisti dan, tisto uro, tisto minuto. Z meditacijo si boš sprostil/-a telo in spustila svoje misli.

Kaj narediti, da ti bo meditacija pripomogla k doseganju notranjega miru?

Poslušaj jo vsak dan 21 dni in si daj priložnost, da doživiš čudeže, ki ti jih bo prineslo opuščanje vzorcev, misli, in občutkov, ki jih ne potrebuješ v svojem telesu.

Poslušaj jo vsako jutro, saj te bo odprla za najlepše izkušnje v tvojem dnevu.
Lahko jo poslušaš tik preden zaspiš, saj te bo zazibala v miren spanec.

Zato je tvoj prvi korak k procesu opuščanja ta, da poskrbiš za večjo pretočnost življenjske energije, kar bo ta meditacija naredila zate.

Ker veš da ...

Zmoreš.
Lahko greš naprej.
Se spomniš.
Si luč.
Tvoja BESEDA je pomembna.
Vsi odgovori so že v tebi…
Deluješ, tako kot čutiš.
Tvoja moč je v tvoji kreativnosti.
HVALA, da SI.

Z ljubeznijo,

 

Prenesi posnetek

Z največjo ljubeznijo in mirom v svojem srcu sem ti posnela to meditacijo…

Naj ti predstavim svojo zgodbo

Sem Brigita Langerholc. Verjamem, da imamo v sebi moč in, da smo bitja neizmernih sposobnosti.

Iz otroštva preživetega v bolnišnicah mi je uspel skok do Olimpa!

Seveda je vmes minilo 23 let 😊. Na moji poti sem doživela veliko izzivov, ki so se zdeli nepremostljivi. Od diagnoze astme v otroštvu, pritiskov vrhunskega športa, dvakrat Olimpijskih iger ter 4. mesta na Olimpijskih igrah v Sydneyu, do depresije po končani karieri, skoraj bankrota, rojstva treh “učiteljic” (mojih hčera)… Zato, dragi moji, vas spomnim, da nič ni nemogoče, ko popolnoma zaupaš življenju! Navsezadnje smo se sami odločili, da bomo živeli TUKAJ IN SEDAJ.

Zame je bila ena največjih lekcij, da zaupam notranjemu vodstvu in kreiram SVOJ svet. Ne svet, ki so mi ga želeli “uturiti” drugi!

Postala sem svobodna, zato si želim, da delček svoje svobode odkriješ tudi ti! Na tej poti te vodim skozi učenje metode Jose Silve Ultramind ESP. Čas je, da se zavemo svojih sposobnosti in, da začnemo izpolnjevati naša poslanstva, s katerimi smo prišli na ta planet.

Del mojega poslanstva je, da ti pomagam.

Pokažem ti načine, s katerimi se spomniš kakšne neizmerne čutne sposobnosti in zaznave imaš znotraj sebe. Le tako se lahko zanašaš na svoje lastno duhovno vodstvo.

Po izobrazbi sem magistrica menedžmenta neprofitnih organizacij in ekonomije. Študirala sem v Los Angelesu in v Sloveniji, toda moja največja učiteljica je bila bolečina. Fizična in notranja. In kljub temu sem danes optimistka! V vsem in v vsakem znam videti in čutiti nekaj dobrega.

Že od otroštva so bile moje gonilne sile RADOVEDNOST, ZAUPANJE, ZDRAVLJENJE in RESNICA. Obožujem življenje, čeprav sem se dostikrat za njega borila. Obožujem metafiziko in subtilna sporočila, ki jim po dolgem času zopet zaupam. In obožujem vse moje darove, s katerimi se dotaknem tebe, da spoznaš svoje potenciale.

Verjamem, da so »težke« ali »lahke« situacije v življenju stvar odločitve! Kakorkoli jih poimenuješ, takšne bodo ostale. Tukaj smo zato, da se od-ločimo. Od ljudi, stvari, dogodkov, ki nam ne prinašajo polno radosti in veselja. In tu smo tudi zato, da se zdravimo. Jaz tebe, ti mene in krog gre dalje.

Prijavi se na obe delavnici:

Prijavi se na 2. delavnico:

Prijavi se na 1. delavnico:

Prijava na 1. delavnico

Prijava na 2. delavnico

Prijava na obe delavnici

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.

Brezplačni posnetek Podpora čakram

Izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran za ogled brezplačne meditacije.