Dogodki in seminarji

Poletna romanca s Svetlobnim jezikom

DATUM IN LOKACIJA: spletni tečaji + dogodki v živo, trajanje od 1. 7. do 31. 8. 2024.
O DOGODKU: Dovoli si začutiti spomin svoje najglobje resnice, modrosti in močni našega rodu. Spomni se ustvarjalnega potenciala ljubezni, ki se želi izraziti skozi vse tvoje celice.

Jose Silva Ultramind z Brigito

DATUM IN LOKACIJA: pričetek 16. maj 2024 ob 19h, Online delavnica
O DOGODKU: Spremenite svojo realnost z dostopanjem do spremenjenih stanj vašega uma.

Ženska ženski povej: kako do čutenja sebe brez obtoževanj?

DATUM IN LOKACIJA:  april 2024, online dogodka preko Zooma
O DOGODKU: Drage ženske, zelo sem počaščena, da se zanimate za delavnico ZA ŽENSKE. Skoraj 4 leta že traja raziskovanje lastnih praks ženstvenosti in vaj. Zdaj je čas, da to delim z vami. Za vas pripravljam dve delavnici. Vsaka bo trajala od 1,5 do 2 uri, dobile pa se bomo na ZOOMu. Obe delavnici bosta posneti in posnetek bo dostopen vsem udeleženkam. Prijazno vabljene na pot čutenja sebe brez obtoževanj.

Skupinska aktivacija na 20. 3. 2024

DATUM IN LOKACIJA: 20. marec 2024 ob 19h, Zoom
O DOGODKU: Pomlad pomeni prebujanje, novo življenje in cvetenje. Enakonočje bo nastopilo že 20. marca. Na ta dan vas vabim, da s svetlobnim jezikom prebudite in opolnomočite sebe. Ker JE čas. Za novo. Pot, odločitev ali morda dobesedno novo življenje. Aktivacijo z izvornimi kodami bom vodila na Zoomu, da je vsem čimbolj dostopno. Želim vam, da z ljubeznijo postavljate nove temelje, kajti obdobje, ki prihaja, bo polno premikov.

Podarjam posnetek vaje po Ultramind metodi

O VAJI: Spoznaj najboljši način za vstopanje v globoke in zdrave ravni uma! Najbolj učinkovito to naredimo z vajo sproščanja in poglabljanja po metodi Joseja Silve. Podarjam ti jo. Želim ti, da jo brezplačno preizkusiš in s tem sebi podariš nekaj izjemnega.

Delavnica Aktivirajte svoje potenciale

DATUM IN LOKACIJA:  28. september 2023, od 17:00 do 20:30, Narodni dom Maribor
O DOGODKU: Olimpijko Brigito Langerholc je vrhunski šport naučil doseganja in preseganja lastnih potencialov s stalnim delom na sebi. Danes uči,kako lahko mentalno rešujemo vse vrste življenjskih izzivov ter harmoniziramovse dele telesa s t. i. SVETLOBNIM jezikom.

Awakening Academy

DATUM IN LOKACIJA:  januar 2024, spletni program
O DOGODKU: 2 – mesečni poglobljeni program zate, ki si želiš odkleniti vrata svojih darov. Obdelamo 6 področij in sklenemo krog povezave. Če se iščeš, opuščaš stara in nekoristna prepričanja, da lahko svobodno začneš novo pot, potem je čas, da dobiš jasno sliko. Za več informacij mi pišite na info@brigitalangerholc.si

V živo o Brigitinem prvencu

DATUM IN LOKACIJA:  22. november 2022 ob 18h, knjižnica Železniki
O DOGODKU: Pridružite se na predstavitvi knjige Do cilja in nazaj! Vstop je prost.

Prijavi se na obe delavnici:

Prijavi se na 2. delavnico:

Prijavi se na 1. delavnico: