Dogodki in seminarji

Skupinska aktivacija na poletni solsticij

DATUM IN LOKACIJA: 20. junij 2023 ob 20h, Zoom
O DOGODKU: Poletni solsticij velja za enega od energijsko najmočnejših dni v letu. Energije narave so ta dan najbolj naklonjene manifestaciji vseh vrst, zato ga številne kulture že tisočletja praznujejo kot čas preporoda in začetka novega cikla.

Vrnitev Boginje

DATUM IN LOKACIJA: 18. maj 2023, Pohorje
O DOGODKU: Več informacij prihaja v kratkem. Za zgodnje prijave mi prosim pišite na info@brigitalangerholc.si

Podarjam posnetek vaje po Ultramind metodi

O VAJI: Spoznaj najboljši način za vstopanje v globoke in zdrave ravni uma! Najbolj učinkovito to naredimo z vajo sproščanja in poglabljanja po metodi Joseja Silve. Podarjam ti jo. Želim ti, da jo brezplačno preizkusiš in s tem sebi podariš nekaj izjemnega.

Delavnica Aktivirajte svoje potenciale

DATUM IN LOKACIJA:  28. september 2023, od 17:00 do 20:30, Narodni dom Maribor
O DOGODKU: Olimpijko Brigito Langerholc je vrhunski šport naučil doseganja in preseganja lastnih potencialov s stalnim delom na sebi. Danes uči,kako lahko mentalno rešujemo vse vrste življenjskih izzivov ter harmoniziramovse dele telesa s t. i. SVETLOBNIM jezikom.

Awakening Academy

DATUM IN LOKACIJA:  januar 2024, spletni program
O DOGODKU: 3 – mesečni poglobljeni program zate, ki si želiš odkleniti vrata svojih darov. Obdelamo 6 področij in sklenemo krog povezave. Če se iščeš, opuščaš stara in nekoristna prepričanja, da lahko svobodno začneš novo pot, potem je čas, da dobiš jasno sliko. Za več informacij mi pišite na info@brigitalangerholc.si

V živo o Brigitinem prvencu

DATUM IN LOKACIJA:  22. november 2022 ob 18h, knjižnica Železniki
O DOGODKU: Pridružite se na predstavitvi knjige Do cilja in nazaj! Vstop je prost.

Ženska ženski povej: kako do čutenja sebe brez obtoževanj?

DATUM IN LOKACIJA:  predvideno februrar 2023, online dogodka preko Zooma
O DOGODKU: Drage ženske, zelo sem počaščena, da se zanimate za mojo premiero ZA ŽENSKE. Skoraj 2 leti je trajalo raziskovanje lastnih praks ženstvenosti in vaj. Zdaj je čas, da to delim z vami. Za vas pripravljam dve delavnici. Vsaka bo trajala od 1,5 do 2 uri, dobile pa se bomo na ZOOMu. Obe delavnici bosta posneti in posnetek bo dostopen vsem udeleženkam. Prijazno vabljene na pot čutenja sebe brez obtoževanj.

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.