Dogodki in seminarji

Skupinska aktivacija na 21. marec 2023

DATUM IN LOKACIJA: 21. marec 2023 ob 19h, Zoom
O DOGODKU: Pomlad pomeni prebujanje, novo življenje in cvetenje. Enakonočje bo nastopilo že 20. marca, a 21. marec je prvi spomladanski dan. Na ta dan vas vabim, da s svetlobnim jezikom prebudite in opolnomočite sebe.

Podarjam posnetek vaje po Ultramind metodi

O VAJI: Spoznaj najboljši način za vstopanje v globoke in zdrave ravni uma! Najbolj učinkovito to naredimo z vajo sproščanja in poglabljanja po metodi Joseja Silve. Podarjam ti jo. Želim ti, da jo brezplačno preizkusiš in s tem sebi podariš nekaj izjemnega.

Awakening Academy

DATUM IN LOKACIJA:  februar 2023, spletni program
O DOGODKU: 3 – mesečni poglobljeni program zate, ki si želiš odkleniti vrata svojih darov. Obdelamo 6 področij in sklenemo krog povezave. Če se iščeš, opuščaš stara in nekoristna prepričanja, da lahko svobodno začneš novo pot, potem je čas, da dobiš jasno sliko. Za več informacij mi pišite na info@brigitalangerholc.si

V živo o Brigitinem prvencu

DATUM IN LOKACIJA:  22. november 2022 ob 18h, knjižnica Železniki
O DOGODKU: Pridružite se na predstavitvi knjige Do cilja in nazaj! Vstop je prost.

Ženska ženski povej: kako do čutenja sebe brez obtoževanj?

DATUM IN LOKACIJA:  predvideno februrar 2023, online dogodka preko Zooma
O DOGODKU: Drage ženske, zelo sem počaščena, da se zanimate za mojo premiero ZA ŽENSKE. Skoraj 2 leti je trajalo raziskovanje lastnih praks ženstvenosti in vaj. Zdaj je čas, da to delim z vami. Za vas pripravljam dve delavnici. Vsaka bo trajala od 1,5 do 2 uri, dobile pa se bomo na ZOOMu. Obe delavnici bosta posneti in posnetek bo dostopen vsem udeleženkam. Prijazno vabljene na pot čutenja sebe brez obtoževanj.

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.