Spletni delavnici
Ženska ženski povej

Spletni delavnici
Ženska ženski povej

Drage ženske,

po 1 letu in pol se vrača zelo uspešna delavnica, ki bi se jo morala udeležiti vsaka ženska. Skoraj 4 leta že traja moje raziskovanje ženstvenosti. Zdaj je čas, da te prakse in vaje ponovno delim z vami. Pripravljam dve delavnici. Vsaka bo trajala od 1,5 do 2 uri, dobile pa se bomo na ZOOMu za prvo delavnico in za 13 udeleženk tudi v živo na drugi delavnici. Za vse ostale bo tudi za drugo delavnico na voljo Zoom povezava. Obe delavnici bosta posneti in posnetek bo dostopen vsem udeleženkam. Prijazno vabljene na pot čutenja sebe brez obtoževanj. Kaj lahko pričakujete?

Predstavila vam bom ženske prakse, ki odgovarjajo na (naša) pogosta vprašanja:

Odgovore skozi prakso dobite na dveh delavnicah.

1. Delavnica bo 13. aprila 2024
ob 18h na ZOOMu (se snema).

2. Delavnica bo 26. aprila 2024 ob 18h za 13 udeleženk v ŽIVO na kmetiji, ostale pa se vodo lahko pridružile na ZOOMu (se snema).

Vsebine se bodo nadgrajevale in dopolnjevale. Na prvi delavnici bomo raziskovale svoj cikel. Se naučile kdaj je nujno počivati (da boste imele 30 % več energije skozi mesec) in kdaj lahko delamo na polno. Učile se bomo prilagoditi urnike našemu menstrualnemu ciklu in odkrile kdaj imamo največ moči. Na drugi delavnici bomo to nadgradile z osnovami Shakti kroga (čiščenje vseh zastalih čustev in aktiviranje naših energetskih centrov). Z vami bom delila tudi prednosti ženskega zdravja z uporabo yoni spa. Usmerila vas bom na osebe, ki vse te prakse poznajo in učijo v globine. Na obeh mojih delavnicah pa boste prejele tudi podporo izvornih kod svetlobnega jezika.

Generacijske in predniške neizrečene travme so zapisane globoko v nas. Prehajajo iz roda v rod. Ženske jih že v nosečnosti nevedoč prenašamo na svoje otroke! A zdaj je končno čas, da počistimo in osvobodimo te linije. Naši starši so nam predali kar so zmogli, zdaj pa je odgovornost na nas. Razrešimo zagate. Toliko večjo odgovornost imamo ženske s hčerami. Občutki krivde, nemoči, celo gnusa, marsikatero med nami že predolgo držijo v ujetosti. Težave se ne kažejo samo na čustvenem področju ali v počutju, pač pa tudi v fizični obliki, na primer kot pomanjkanje spolne sle, miomi ali polipi v maternici, rak materničnega vratu, nepojasnjena neplodnost, četudi zanjo ni odkritega medicinskega vzroka in podobno. Se strinjamo, da je dovolj tajenja sebe ali bo dovolj šele takrat, ko boste izmučenega telesa obležale?

Vem, da ste pripravljene na spremembo. Zato so najprej k meni, zdaj pa od mene k vam prišle učiteljice, metode, vaje in znanja, da si lahko pomagamo. V varnem in zaupanja vrednem okolju. Ko zacelimo svojo ženstvenost, se lahko rodi novo svobodno življenje. Nova ustvarjalnost, volja, moč, ideje, zagon.

Želim si, da bi to znanje poznala vsaka ženska. Ve, ki ste tukaj, ste tukaj z razlogom. Želim si in želim nam, da ŽENSKE spregovorite ŽENSKI, s svojimi modrostmi, ki jih nosimo/nosite v sebi.

Prijazno vabljene.

Prijava na dogodek

Izmenjava energije je:
Obe delavnici v paketu: 120 €
Ena delavnica: 70 € EUR

Prijava na dogodek

Izmenjava energije je:
Obe delavnici v paketu: 120 €
Ena delavnica: 70 € EUR

Prijavi se na obe delavnici:

Prijavi se na 2. delavnico:

Prijavi se na 1. delavnico:

Prijava na 1. delavnico

Prijava na 2. delavnico

Prijava na obe delavnici

Brezplačni posnetek vaje Sproščanja

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bomo poslali brezplačni posnetek.

Brezplačni posnetek Podpora čakram

Izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran za ogled brezplačne meditacije.