Kdaj in kako so do mene prišle svetlobne kode?

Sledi malo daljša zgodba. 20 let me je življenje pripravljalo za to poslanstvo. Najprej mi je leta 2019 soseda iz vasi dala ključek in rekla »tukaj gor je ena meditacija v angleščini – v light language«. In jaz ok, kaj pa je to Svetlobni jezik? Nisem imela pojma. Poslušala sem posnetek in bil mi je zelo všeč, vendar mi ni zresoniral. »Pogooglam« in najdem samo dve povezavi s ključno besedo »Light language« in to je vse.

Prišlo je leto 2020, ko mi je še Irena Kahne poslala eno aktivacijo za financial abundance od Reagan Hillyer s Svetlobnim jezikom in mi reče, da je »to ne kaj tvojega, ti boš to razumela«. Debelo sem jo gledala in si mislila – mater, tole je že drugič, kaj je to?

Zvečer sem se namestila v posteljo in poslušala Reaganino aktivacijo. V sredi njenega branja svetlobnega jezika se mi je dvignil zgornji del telesa in srčni utrip povečal na 180 udarcev na minuto. »Oh, šit, tole mi je znano!« si mislim, medtem ko mi je celotno telo odvibriralo. Še ko je mož prišel iz kopalnice se je čudil, kaj mi je. Vedela sem, da je bilo to nekaj, kar mi je zelo dobro poznano. Takrat še nisem čutila, da lahko govorim svetlobni jezik, vedela sem le, da je to nekaj »mojega«.

Kmalu po tem sem se spet lotila bolj poglobljenega raziskovanja, vendar na spletu še vedno nisem našla nobenih posebnih rezultatov. V februarju istega leta se je odvijal Women economic forum (WEF) v Ljubljani, kjer sem imela to čast, da sem lahko sodelovala kot govorka. Pred mojim govorom me je predstavila Maja Metličar. Prej o njej še nisem slišala in ni se mi sanjalo, da govori Svetlobni jezik.

Po WEF dogodku je minilo par mesecev, meni pa Svetlobni jezik še kar ni dal miru. Še parkrat sem prisluhnila aktivaciji z Reagan Hillyer in vsakič doživela enako telesno reakcijo. Preplavil me je znan občutek, nekaj starodavnega, hkrati pa čisto druga frekvenca, kot pri vseh ostalih meditacijah, ki sem jih kadarkoli poslušala. Sanjala sem kode, moja dušna pot, ena od njih se je začela aktivirati…

Nekega dne sem se odločila (ker mi je intuicija tako sporočala), da pokličem Sašo B., ki je bila ena od glavnih organizator WEF, na katerem sem predavala. Vprašala sem jo, če katera od 300 žensk, ki predavale na WEF, čeprav je to poslovni dogodek, govori Svetlobni jezik. Nekaj mi je namreč pravilo, da se prav v teh naključjih skriva ključ. Saša mi je rekla »seveda, naša Maja, ki je Slovenka, a živi na Portugalskem«.

Maja Metličar govori Svetlobni jezik! Pa saj ona me je predstavila na mojem panelu, ko sem imela svoj govor. V tistem trenutku me je skoraj kap. Razkrival se je cel kup nekih povezav, ki so se začele odvijati in dobivati smisel. Vpisala sem se v njen membership »Temple«, kjer nam je eno leto vsak mesec posnela in z nami delila novo aktivacijo. Aktivacije so bile za različne name – telo, obilje, balans; Vsem pa je bil skupen prav Svetlobni jezik in kode. Takrat se mi je že po prvi aktivaciji začelo MOČNO dogajati…

Dogajalo se je nekaj, kar težko opišem z besedami, vsako noč. Vsaj na začetku so vame letele zlate svetlobne kode ali pa so te odhajale iz mojega telesa. Vse to se mi je dogajalo kar pol leta, veliko noči.

Seveda sem to delila tudi z Majo in razložila mi je, da je njeno poslanstvo poiskati t.i. »soul sisters« oz. »keepers of the code« – ženske, ki smo prenašalke. Na kakšen način odkrije kdo to je ali ni, lahko pove le ona. Posnet ima tudi program »Light Encoded« za vse, ki slutijo, da bi to lahko bili. V Sloveniji nas je veliko in prebujamo se v to izvorno tehnologijo.

Sledil je »rollecoaster« občutkov. V mojih mišicah so se skoraj 8 mesecev pojavljale bolečine. Še dobro, da sem ob sebi imela Majo in druge sestre v »Templu«, s katerimi smo si lahko delile, kaj se nam dogaja. V bistvu sem šla čez fizično transformacijo, moje zaznave pa so eskalirale v povsem novo raven. Jasnočutnost, jasnovednost, sočutje, …

Na solsticij 21. decembra 2020 sem se znašla na Zoom klicu, na katerega me je Maja vključila zadnjo minuto. Tako je namreč začutila, saj je vedela, da imam povezavo z gorami in je želela, da nas s Kayo Kailani še dodatno aktivirata s Svetlobnim jezikom. Prisotni so bili healerji z različnih koncev sveta in spraševala sem se, kaj delam med njimi. Kmalu sem ugotovila, da je preko njiju vsak od nas dobil točno to, kar je potreboval. Informacije so prehajale skozi njiju v nas, svetlobne kode res visoke frekvence.

Temu so sledili še močnejši procesi, tako da sem začela že v spanju mahati z rokami in v nekem momentu celo govorila Svetlobni jezik, s čimer sem tudi zbujala moža, ki se mi je čudil in mi govoril, da sem postala čisto nora. Minilo je še celo leto in s praktično nikomer nisem o tem govorila. Nadaljevala sem svoje učenje Jose Silva Ultramind metode.

Kasneje nas je Maja pričela nežno spodbujati, ko smo nekatere že prebrodile obdobje močnih telesnih bolečin, skozi katere se je živčevje nastavljalo na prenos močnih frekvenc, naj začnemo delati z ljudmi. Najprej me je prešel strah, hkrati sem odpirala in čistila v 21 in 22 še svojo maternico pri Vesni Juvan, hkrati se mi je sprožilo cel kup čarovniških ran in nasilnih smrti zaradi Svetlobnega jezika. Skratka, travme na travme.

Hvala bogu za obe Maji, Majo Metličar, k ime je spodbujala in Majo Žižek, ki sem jo preko njene terapije uporabila za svojo prvo stranko. Slednja je rekla, medtem ko sem jo držala za roko: »Brigita, tukaj ne moreš nič zgrešiti, prenašalke kod imate samo zlato svetlobo«. Postavila mi je par vprašanj, na katera je le ona sama vedela odgovore, jaz pa sem ji na vsa odgovorila. Spet me je skoraj kap. Od kje mi to? Ali lahko res berem biopolje človeka? Očitno bo držalo.

Sledilo je še veliko zanikanj v smislu »ne upam si delovati«, dokler nisem končno v letu 2022 začela s prvimi strankami. Od takrat naprej je vse le še en sam »joy and bliss«. Vizije, ki sem jih ponoči dobivala prejšnji dve leti, so se začele uresničevati. Delovale smo tako, kot včasih, stotine let nazaj, ko so bile naše družbe še harmonizirane. Zdaj je spet nastopil ta čas in vedno več ljudi bo zaznalo moč Svetlobnega jezika.

Svetlobni jezik te harmonizira na vseh telesih, je del podpore. Svetlobne kode so kot ključ, ki pride in odklene tvojo ključavnico, naslednjo stopnjo, naslednji »level«. Predvsem pa je to izredno visoka frekvenca. Vsak dan sem hvaležna za to poslanstvo. Ves čas prehajam iz velike odgovornosti, ko delam s strankami tudi do 5x na teden, do čiste sreče in občutka, da so kode res del mene. Kakorkoli sem jih želela na začetku zanikati in potlačiti, ker je bil v ozadju prisoten moj strah, so vseeno prišle na dan.

Naša naloga je pomagati ljudem pri globalnem prebujanju in rojstvu Novega Sveta, kjer bomo ponovno povezani v svojih srcih. Nosilke Svetlobnih kod se tega še vedno preprosto SPOMINJAMO, jezik je v našem DNK-ju in ko je čas, se ta SPOMIN delovanja aktivira.

Delovale smo v Lemuriji, v Atlantidi in še in še nazaj, pred obstojem teh civilizacij. Drznila si bom reči, da so to le moji lastni uvidi. Svetlobni jezik obstaja od Začetka, od nastanka vsega.

Dobrodošli v Svet visoke tehnologije in frekvenc!

z ljubeznijo, Brigita

Prijavi se na obe delavnici:

Prijavi se na 2. delavnico:

Prijavi se na 1. delavnico: