poletna romanca:

Odnosi - moja čarobna notranjost

Zakaj delavnica Poletna romanca?
Ker sem tekom mojih lastnih raziskovanj in druženja z vrhunskimi zdravniki doma in po svetu ter alternativnimi terapevti ugotovila, da ta znanja in vedenja morajo priti do ČIMVEČ ljudi. Da zaceliš svojo notranjost, svoje družinske in predniške rane. Da se premakneš naprej in ne puščaš te “dote” (nerazrešenih ran) svojim otrokom. Da začneš živeti po načelih: ljubezni, notranjega miru, spoštovanja in z naravnimi cikli.

Mirnost, jasnost, občutek povezanost in uvide oz. aha-momente.

Boljše razumevanje sebe, tudi če si morda na začetku in počutiš zataknjen/-a.

Energijske aktivacije s Svetlobnim jezikom.

Spoznanja, ki jih prinašajo pogovori z gosti in druženje s podobno mislečimi ljudmi.

Kaj je Svetlobni jezik?

Najprej bi te spomnila, da svetlobni jezik in svetlobne kode živijo V TEBI.

Ti sama si čista svetloba in najčudovitejša koda, ki kreira v vsakem trenutku svojega življenja. Zato, ko se spomniš, da si “podaljšek” samega univerzoma, se tvoje zavedanje v hipu spremeni. Svetlobni jezik omogoči, da se vaši talenti, lastnosti duše ter višje vibracije lažje sidrajo v vaš fizični svet. Aktivacija je takojšnja. Zato se življenje po aktivaciji le tega  prične hitro spreminjati.

Dovoli si začutiti spomin svoje najglobje resnice, modrosti in močni našega rodu. Spomni se ustvarjalnega potenciala ljubezni, ki se želi izraziti skozi vse tvoje celice. S tem se aktivira spomin tvoje celovitosti obstoja.

Tako se aktivira tvoj potencial, ki ga imaš v svojih svetlobnih kodah – DNK. DNK je pravzaprav tvoj svetlobni univerzum kod – tvoja lastna knjižnica.

Predstavljal si, da je poosebljanje tvojega bistva – poslanstva, kot potovanje. Ti se odločiš, kdaj boš naredila naslednji korak in kam si želiš iti. Podobno kot pred potovanjem potrebuješ vozovnico ali pa ključ od avta, da se lahko premakneš od točke A do točke B. Tako je svetlobni jezik KLJUČ, da se lahko odpelješ, svetlobne kode pa cesta, ki te pripelje na željeni cilj.

Med samim procesom aktivacije svetlobnega jezika se prične sledeči proces: Svetloba in jasnost svetlobnega jezika je tako močna, da UMSKI del ne more izvajati kontrole. Vodenje prevzame TVOJE SRCE in samo tako se lahko tvoja željena transformacija prične in tudi pojavi kot resnica v življenju.

Svetlobni jezik je zelo napredna in hkrati (pra)stara tehnologija zdravljenja na vseh nivojih:

  • energijskem,
  • astralnem,
  • čustvenem,
  • svetlobnem in telesnem.

Ima moč takojšnje aktivacije in celostne transformacije tvoje realnosti.

Kaj se dogaja med aktivacijo Svetlobnega jezika?

Sprostiš se. Sprosti se ogromno vsakodnevnega stresa. Končno zadihaš in začutiš svojo pravo esenco.

Povežeš se s svojim virom. Z božanskim načrtom tvojega uglašenega notranjega vodstva in vedenja. Ta povezava je KLJUČ, ki odklene JASNOST za izbiro tvojega naslednjega koraka.

Skozi zvoke, besede, glasbo, predvsem pa skozi vodeno povezavo prejmeš podporo pri svojem delovanju.

POMEMBNO: Po aktivaciji s svetlobnim jezikom priporočam, da vsaj 48 ur (= 2 dni) uživate večje količine čiste vode! Voda čisti in izpira. Tako svojemu telesu pomagate, da lažje prečisti in izloči, kar je potrebno za proces fizične transformacije, ki sledi aktivaciji.

Svetlobni jezik transformira-aktivira:

Pogosta vprašanja

Kako se bom počutil/-a po aktivaciji?

Praktično vsi do sedaj so povedali, da so se počutili sproščeno in lažje, kot bi imeli manj kilogramov. Nekateri poročajo, da so bili po terapiji pomirjeni, utrujeni, tudi zaspani. Sprejemanje kod in čiščenje, ki sledi, poteka tako, da se lahko počutite tudi bolj čustveni ali ranljivi.

REAKCIJE NISO PRI VSEH POPOLNOMA ENAKE. Opazujte se. Poslušajte svoje misli, opazujte čustva, telo. Karkoli se bo pojavilo kot sporočilo ali novo vedenje, to delajte z majhnimi koraki. Bodite prijazni do sebe in drugih

Kako se bom počutil/-a po aktivaciji?

Prvi učinki po terapiji običajno minejo v roku dveh ali treh dni. Če boste začutili da potrebujete prizemljitev, vam priporočam, da hodite bosi po zemlji. Lahko tudi po travi, jasi, kamenju ali skalah. Počnite to počasi in varno. V kolikor tega niste vajeni, potem ne hodite bosi, kadar je zunaj hladno.

Za dolgoročne učinke pa velja podobno kot pri skoraj vsaki metodi: treba je obnavljati znanje in v svoje življenje praktično vključiti novo vedenje. Naši možgani so morda edino tkivo, ki ni mišica, pa ga kljub temu lahko ojačamo in opolnomočimo s treningom. Le da ta trening ni enak kot trening za mišice.

Kako se bom počutil/-a po aktivaciji?

Med in po aktivaciji se AKTIVIRA tvoj DNK. To pomeni, da se prebudijo točno določene kode, ki razširijo tvojo zavest.
Zato se občuti utrujenost. Znotraj tebe živi cikličnost – časovna kapsula tvojega poslanstva. Zato ko ga kode osvetijo, tvoje zavedanje, intuicija, potenciali pričenjo prihajati na plano. Popolnoma drugače dojemaš samo sebe.

Zakaj? Ker se ti vrača spomin na tvojo resnico o tem kdo si in zakaj si tukaj.

Kako bodo potekala srečanja?

Trajanje od 1. 7. do 31. 8. 2024

Vsak petek se ti bo odprl dostop do novega gosta.

Vsakih 14 dni, ob četrtkih bom na Zoomu odgovarjala na vprašanja, določene tematike, ki jo bo odprl gost ali gostje, da ponotranjimo nova znanja in uvide.

2x v soboto bo moje predavanje:
1. Tematika: Vaje ki krepijo NOTRANJE RAVNOVESJE (dihanje 3 tehnike, prizemljevanje)
2.Tematika: Svetlobna aktivacija s Svetlobnim jezikom- globoko celično sproščanje

2x DRUŽENJE V ŽIVO, na željo od lanskega leta, lani smo se dobili 1x (Lokacija Bohinj in svete točke Štajerska, okolica Jurkloštra)

PRIJAVA

Polna cena je 197 €.

Znižana cena 177 € za prijave do 21. 6. 2024!

Posebna cena 150 € pa velja za vse, ki ste se že udeležili lanske poletne romance. V primeru, da smo se srečali že lani, mi za prijavo prosim pišite na info@brigitalangerholc.si.

Prijavi se na obe delavnici:

Prijavi se na 2. delavnico:

Prijavi se na 1. delavnico: