Vizualizacija v športu (za mladostnike od 12. do 16. leta) z

Brigito Langerholc

Zaradi trenutnih projektov se Delavnica za športnike do nadaljnega ne izvaja, lahko se pa domenimo za individualne ure, cena 70 EUR + DDV (84 EUR) , 1.5 ure.

Komu je namenjena delavnica Vizualizacija v športu?

Otrokom športnikom, najstnikom, ki trenirate svoj šport dokaj resno in z veseljem.

Vsem, ki bi se radi naučili sprostiti in vizualizirati za uspeh (kjerkoli, ne samo v športu).

Mladostnikom, ki ste se sami odločili za svoj šport.

Delavnica vizualizacija v športu, ti ODPIRA drugo stran treniranja in tekmovanja. Lahkotnejšo, bolj samozavestno opravljen trening ali tekma, zaupanje, da si pripravljen/-a za veliko tekmovanje. Poleg tega pa še:

DODATNI BONUS:  lažje usklajevanje treningov, odsotnosti in šolanja.

Tvoj Um mora biti najprej zmožen vizualizirati, si predstavljati, naslikati in domišljati, kaj želi, da bi to doseglo tudi tvoje telo, preden je le-to pripravljeno za uspeh.

16.1. 2021 ob 18h, na Zoomu, trajanje: 2uri

Težko je opisati, kako intenzivno si je potrebno vizualizirati uspeh, a je mogoče. Gre za eno izmed najpomembnejših orodij pri doseganju vsakovrstnih ciljev v življenju, ne glede na to, kako veliki ali majhni so.

~ MICHAEL MCCASTLE

Nikola Tesla: "Njoj možda imam da zahvalim za sve što sam stvorio. Događaji iz mog života i moja otkrića su pred mojim očima stvarni, vidljivi kao svaka pojava i predmet. U mladosti sam se toga plašio, ne znajući šta je to zapravo, ali kasnije sam tu moć primio kao izuzetan dar i bogatstvo. Njegovao sam ga i ljubomorno čuvao. Vizualizacijom sam na većini izuma vršio i ispravke, onda ih, tako završene, pravio. Njome rešavam i komplikovane matematičke jednačine, a da ne ispisujem brojeve."

Skozi to delavnico boš spoznal/-a:

???? Zakaj je pomembno, da se znaš fizično in mentalno sprostiti.
???? V kakšnem stanju moraš biti, da si najlažje predstavljaš mentalne podobe z lastno domišljijo.
???? Kako pomembno je v športu vizualizirati rezultat, gledano iz znanstvenih raziskav le-ta izboljša dosežek za 1% pa tudi do 20%.
???? Kako kreirati boljše odnose s trenerjem, sotekmovalci ali konkurenco.
???? Na koncu Sprostilno-mentalna Vaja: Predstavljanje tekmovanja/tekme.

Zgodbe transformacije mojih klientov so prekrasne:

Da napišem samo še to, glede tvojega programa in Tiana… hvala ti… sem hvaležna za vse, pa on tudi, zelo… ga vidim, kako se odpira, cveti, sledi sebi. Uporablja še vedno vse znanje, to mi je najbolj pomembno.

ponosna mama

Toplo priporočam!!!…naša fanta si tudi s pomočjo vizualizacije uspešno pripeljala na EP!!!

Matjaž

Samo sporočam, da me je trener izbral med 12 igralk, ki bomo danes odpotovale v Grčijo, Kreto, kjer bomo igrali za člansko reprezentanco kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2021. 🙂
To sem vedela že prejšni teden, ampak smo potrebovali 2 negativna testa za COVID-19, evo danes pa je uradno, da sem bila vpoklicana.
Najlepša hvala! Res sem vesela, da sem stopila v kontakt s tabo!

Lea

Kdo je Brigita?

Kot vrhunska športnica, dvakratna olimpijka v teku na 800m ( 4.m na OI Sydney), se lahko mojemu napredku v karieri in šolanju na prestižni univerzi University of Southern California, LA, zahvalim, odličnim mentorjem, trenerjem, poleg tega pa NAJPOMEMBNEJŠEMU orodju- izvajanju mentalnih tehnik kot pripravi na tekmovanje in opravljanju izpitov.
Svojo pot sem začela kot bolana deklica, ki so ji bile bolnišnice prav tako domače, kot kasneje polno napolnjene arene po celem svetu z 100.000 in več gledalci. Zame nikoli ni bilo nič nedosegljivo, če sem se le tako odločila. In še vedno je tako????.

Nikoli nisem sanjala, da bi bila olimpijka, sem pa velikokrat sanjala, da sem zdrava, in iz te velike otroške želje, želje po napredku, sem se v 18ih letih profesionalne športne kariere naučila dihalnih in mentalnih tehnik, katere sedaj z veseljem prenašam naprej.
Verjamem , da lahko vsak mladi športnik z redno uporabo vrhunskih mentalnih tehnik, s tem pridobi tudi več jasnosti, samozavesti in odločnosti.
Verjamem, da imaš veliko izzivov v svojem športu in šoli, menim pa tudi, da se vsako oviro da preskočiti - včasih vzameš zalet 1x, 2x, 5x potem pa gre.

TAKO DA AKCIJA!
VPIŠI SE TUKAJ… IN SE VIDIMO KMALU.

Vrednost delavnice je 29 € za prvega otroka, 23,20 € za drugega, za tretjega otroka pa brezplačno

Z velikim navdušenjem te pričakujem,
Brigita

Scroll to top